Ποιοι Eίμαστε

Από το 1982 η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου χρωμάτων, σιδηρικών, ναυτιλιακών και οικοδομικών υλικών. Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Πακτίτη, ο οποίος είχε αναλάβει και την διεύθυνση της. Από το 2010 και έπειτα την έχουν αναλάβει οι υιοί του, Ιωάννης και Γεώργιος Πακτίτης.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή προϊόντων για την επίλυση και τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων σχετικά με το σπίτι, το εξοχικό, τον κήπο, την βάρκα και το αυτοκίνητο.

Τράπεζα Χρώματος VITEX

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Τράπεζας Χρώματος της VITEX, συμβάλαμε στο βάψιμο νοσοκομείων με χρώμα που αδρανοποιεί ιούς και βακτήρια.

Πληροφορίες για την πρωτοβουλία μπορείτε να βρείτε στο https://www.trapezachromatos.gr

  • 8000+ Προϊόντα

    Η ιστοσελίδα μας προσφέρει μια εκτεταμένη επιλογή πάνω από 8000 προϊόντων υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε

  • Αποστολές

    Προσφέρουμε πανελλαδική αποστολή, παραδίδοντας τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

  • Συσκευασίες

    Καθότι θεωρούμε χρέος μας να προστατεύουμε το περιβάλλον, η επιχείρησή μας με δική της πρωτοβουλία έχει αποφασίσει να μειώσει το αποτύπωμα του άνθρακα στον πλανήτη. Γι' αυτό το λόγο επαναχρησιμοποιούμε διάφορες συσκευασίες