Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε εν όλω ή εν μέρει από την μεταξύ μας σύμβαση, εντός χρονικού διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε τα προϊόντα, χωρίς να διατηρείτε οποιαδήποτε υποχρέωση να μας ενημερώσετε σχετικά με την αιτία επιστροφής της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον: α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή (τηλεφωνικώς ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες, και β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής κατόπιν συνεννόησης.

Ωστόσο, στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής ενός προϊόντος οφείλεται σε λάθος της Εταιρείας μας, τότε θα αναλάβουμε εμείς να καλύψουμε το ταχυδρομικό κόστος επιστροφής.

Για να μπορέσετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας στείλετε το αίτημά σας στο: afoipaktiti@gmail.com αναφέροντας την ημερομηνία παραγγελίας σας και τον αριθμό παραγγελίας.

Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που θα λάβουμε το αίτημα υπαναχώρησής σας. Η επιστροφή των χρημάτων σας ενδέχεται να καθυστερήσει όσο χρόνο δεν έχουμε παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Η επιστροφή περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας. Ωστόσο ενδέχεται να επιβαρυνθείτε επιπλέον έξοδα μεταφοράς, εάν είχατε επιλέξει τρόπο αποστολής, διαφορετικό από τον τυποποιημένο τρόπο που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί η Εταιρεία μας. Τα χρήματά σας θα πιστωθούν στο μέσο που αρχικά χρησιμοποιήσατε για να πληρώσετε την παραγγελία σας, στην πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα σας ή στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Δεν μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσία αντικατάστασης προϊόντος/ων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή κάποιου/ων προϊόντος/ων, θα πρέπει να το/α αποστείλετε στην Εταιρεία ακολουθώντας την ως άνω διαδικασία Επιστροφής και να κάνετε μια νέα παραγγελία. Εάν ο λόγος για τον οποίο επεστράφη το προϊόν οφείλεται σε λάθος της Εταιρείας, τότε η Εταιρεία θα επιβαρυνθεί το σχετικό κόστος επιστροφής.

Σε περίπτωση λάθος αποστολής των προϊόντων από μεριά μας γίνεται επιστροφή αυτών στην έδρα μας από εσάς χωρίς χρέωση του ποσού και των μεταφορικών. σε ΙΒΑΝ που θα μας στείλετε στο email: afoipaktiti@gmail.com μόλις γίνει η παραλαβή των προϊόντων στο χώρο μας.

Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με κατάθεσης σε τραπεζικο λογαριασμό.

Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται στην εκάστοτε κάρτα που πραγματοποιήθηκε η αγορά εντός 14 ημερών.

Αφού παραλάβετε το προϊόν, έχετε βάση Νόμου το δικαίωμα να το επιστρέψεται μαζί με την απόδειξη αγοράς είτε το τιμολόγιο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών και επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα επιστροφής.

Τα προϊόντα προς επισροφή πρέπει να είναι άρτια και χωρίς σκυσμένες και χαλασμένες συσκευασίες.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού είτε κατεστραμένου προϊόντως παρακαλούμε να έρθεται σε εποικινωνία με εμάς και έπειτα από αποστολή φωτογραφικών εποδεικτικών του προϊόντος θα σας πιστωθούν τα χρήματα του προΪόντος καθώς και τα έξοδα αποστολής με τους παραπάνω τρόπους.